Om Emma EDB AS

Emma EDB ble etablert i Bergen i 1958 og er en av landets "datapionerer". Etter fisjon av Emma Gruppen AS høsten 1988, er Emma EDB AS etablert som en landsomfattende kjede med hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Stavanger og Bergen.

Emma EDB AS er totalleverandør av IKT, og våre tjenester er rettet mot prosjektering, installasjon, systemintegrasjon, opplæring, brukerstøtte og vedlikehold av totale IT-løsninger. Emma EDB har i dag 30 godt kvalifiserte medarbeidere innenfor områdene salg, support, utvikling, teknisk og administrasjon. Hovedkontoret ligger i Trondheim, mens selskapet har avdelingskontor i Stavanger og Bergen. I Oslo kan vi nås via forhandlere.

Vår forretningsidé er å utvikle og levere administrative systemløsninger og tilhørende konsulenttjenester til utvalgte bransjer og kundegrupper. Kjerneproduktet vårt er BRAVO Informasjonssystemer. I tillegg er vi integrert partner til 24SevenOffice, og en ledende leverandør av komplette IT-løsninger til primærhelsetjenesten.

Som selvstendig eier og produsent av våre IT-løsninger har vi ingen fordyrende mellomledd og kan dermed tilby våre løsninger til særdeles konkurransedyktige priser. Fleksibel parameterstyring i kombinasjon med mange bransjemoduler setter oss i stand til å løse individuell og bransjeavhengige rutiner på en funksjonell og effektiv måte.

Emma EDB AS er også sertifisert IBM Premier Business Partner, SonicWall Silver Medallion, Norman Gold Partner, OKI Gold Partner og Acer serviceforhandler.